Jabuka, kruška, kornet ili pješčani sat? Ženska tijela nisu univerzalna, već ih ima u svim oblicima i veličinama. Kako bismo vam olakšali potragu za novim omiljenim kupaćim kostimom, pronašli smo jedne za svaki oblik tijela koji će sakriti sve nedostatke i istaknuti ono najbolje na vama.

Ovalni oblik tijela ili jabuka Ovalan oblik tijela ili jabuka Yamamay Fucsia model Yamamay Essentials Nero model +3 Yamamay Maris model
Najveća spuštalica samopouzdanja kod žena koje imaju ovalan oblika tijela jest njihov trbuščić. Iako nema ništa loše u tome da se plažom prošetate u dvodijelnom bikiniju, svoje nesigurnosti najbolje ćete zakamuflirati jednodijelnim kupaćim kostimom čvrstog materijala koji će djelovati poput korzeta i utegnuti trbuščić. S obzirom na to da žene ovakve građe tijela imaju bujnije poprsje, odaberite kupaći kostim s V-izrezom koji će odvući pozornost s trbuha i usmjeriti ga na dekolte.

No ne morate odustati ni od bikinija. Jedino je važno da vizualno odvojite poprsje od kukova. Visoke kupaće gaćice koje nas vraćaju u neka prošla vremena i dalje su nevjerojatno popularne, a u skladu s tim trendom ide i Yamamay, koji ima širok izbor baš takvih kupaćih gaćica, pa vam neće biti problem odabrati one koje su idealne baš za vas.

Pravokutni oblik tijela ili sportska građa Pravokutni oblik tijela ili sportska građa Yamamay Shira model Yamamay Mira model +3 Yamamay Mira model
Vječiti problem kod dama s ovakvim oblikom tijela jest struk. Iako je struk kod ovakve građe tijela slične širine kao i bokovi i grudi, to ne znači da ga vizualno ne možete učiniti tanjim. Neovisno o tome je li riječ o jednodijelnom kostimu ili bikiniju, kako biste istaknuli struk, birajte one kupaće kostime kojima su gaćice visoko rezane.

Trenutačno su takvi modeli izuzetno popularni, pa će pronalazak biti vrlo jednostavan. Yamamay je u svoju novu kolekciju uključio razne modele s visoko rezanim kupaćim gaćicama među kojima su i jednodijelni s horizontalnim materijalom po sredini tijela koji će vizualno stvoriti struk. Za ovaj oblik tijela pametno je poigrati se i s uzorcima te odabrati onaj s horizontalnim linijama kako bi se dodatno izdužio struk.

Obrnuti trokut ili kornet Obrnuti trokut ili kornet Yamamay Essentials Animalier model Yamamay Essentials Animalier model +5 Yamamay Essentials Nero model
Ako imate široka ramena, ali uske bokove, tada trebate birati gaćice koji će dodati volumen donjem dijelu tijela. Volani, špagice, vezice ili nešto treće vizualno će povećati bokove te izbalansirati gornji i donji dio tijela.

Sve ukrase i aplikacije rezervirajte za donji dio tijela kako biste odvratili pažnju s gornjeg. Kako bi gornji dio bio što jednostavniji, odlučite se na grudnjak bez naramenica. Yamamay ima odlične gornje dijelove kojemu se naramenice mogu skidati, pa ako ipak ne možete odoljeti naramenicama, jednostavne trakice bit će jednako neupadljive.

Trokutasti oblik tijela ili kruška Trokutast oblik tijela ili kruška Yamamay Deva model Yamamay Deva model +5 Yamamay Mira model
Za razliku od potonjih koje žele volumen dati donjem dijelu tijela, dame kruškolike građe muku muče s gornjim. Žene trokutastog oblika tijela koje se mogu pohvaliti zavodljivim bokovima i bedrima, obično imaju uža ramena i struk. Kako bi se napravio pravi balans, fokus treba staviti na atraktivan grudnjak. Poigrajte se odvažnim uzorcima, teksturom i materijalima. Što hrabrije, to bolje.

Odaberite neki od push-up grudnjaka poput Yamamay DEVA modela koji će podići grudi, povećati njihov obujam i uskladiti gornji i donji dio tijela. Što se pak tiče donjeg dijela, izbjegavajte bokserice i gaćice s puno materijala koje će još dodatno naglasiti širinu bokova. Tu je ponovo idealan visoko rezan donji dio kupaćeg kostima koji će izdužiti noge i bedra.

Pješčani sat Oblik tijela pješčani sat Yamamay Celebrity model Yamamay Kendra model +5 Yamamay Essentials Rosso model
Figura pješčanog sata kao da je stvorena za kupaće kostime. Nema tog kupaćeg kostima ili bikinija koji će loše stajati ovoj građi tijela. Ipak, klasični bikini ili jednodijelni kostim najviše će laskati damama ovog oblika tijela jer će dodatno naglasiti struk. Jedino na što se treba paziti prilikom odabira kostima jesu dodatne aplikacije, koje bi trebalo izbjegavati, ovdje itekako vrijedi ona manje je više.

Kao trgovina koja uvijek ide u skladu s trendovima, Yamamay je izbacio novu kolekciju u kojoj će se pronaći za svakog ponešto jer se dijelovi kupaćih kostima mogu i kombinirati. Na taj će način svaka žena, neovisno o tome koji oblik tijela ima, moći pronaći kostim baš za sebe i ponosno se prošetati hrvatskim plažama.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Yamamay po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju