Ljubitelji talijanske kuhinje i mediteranskih okusa, nećete moći odoljeti ovom receptu za domaći arancello. Tradicionalni liker od naranče u sebi nosi sunčevu energiju, miris mora i tradiciju talijanskih nona koje su znale kako jednostavne sastojke pretvoriti u pravo remek-djelo.

Ako imate višak naranči, iskoristite ih na ovaj način, ali ovaj liker toliko je dobar da biste ih mogli kupiti i za pripremu likera. 

Evo kako ga pripremiti: 

Savjet: Ovako pripremljeni liker možete koristiti za pripremu raznih slastica - kolača, torti, pita i savijača. 

Arancello najbolje paše uz palačinke mekane kao duša. Jedostavno ih prelijte likerom i uživajte! 

Palačinke prelivene likerom od naranče Foto: Stockfood

Provjerite i druge recepte za likere. 

Recept za liker od bazge: Ovo je savršen dodatak ljetnim koktelima Najjednostavniji recept za liker od višanja Slatkoću i gustoću prilagodite sebi: Recept za domaći liker od mente Okus je fantazija: Recept za slasni i zasitni čokoladni liker Malinovac: Recept za najfiniji okus djetinjstva u liker verziji Nema do orahovca: Recept za ljekoviti liker star 90 godina

Živjeli!