Sve što vam treba je malo strpljenja, nekoliko osnovnih sastojaka i trik s istezanjem i preklapanjem koji kruhu daje onu divnu rupičastu sredinu i hrskavu koricu koju obožavamo.

U nastavku možete pronaći provjereni recept.

Provjerite i naš recept za kruh iz zdjele, a poslužite se i našim bogatim popisom recepata za kiflice od dizanog tijesta. 

Kruh koji se ne mijesi Foto: Shutterstock

Pitate se kad koristiti glatko, a kad oštro brašno? Provjerite na linku. 

Zapecite štrucu kruha sa sirom, maslacem i češnjakom, vjerujte nam – oduševit ćete goste Uz ovaj trik stari kruh postat će kao svježi i nećete ga morati baciti Bez dizanja i bez kvasca: Recept za fini kruh koji se brzo priprema

U nastavku provjerite recepte za pekmeze, marmelade i namaze koji će odlično pasati s kruhom koji se ne mijesi. 

Bez šećera i konzervansa: Najlakši recept za domaći džem od jagoda Recept za domaću marmeladu od smokava Iskoristimo ih što bolje: Recept za neodoljivu marmeladu od mandarina Pripremite fini namaz od top tri sastojka, lako se sprema i brzo je gotov Recept za najukusniju kremu od kokosa u koju ide samo kokos Imamo recept za domaći namaz od pistacija Volimo i chia sjemenke, ali bučine su nam draže: Namaz od sjemenki krcatih vitaminom E, cinkom i magnezijom

Dobar tek!