Bez obzira na to koliko šalica imali u kuhinji, nikad ih nije previše. Naša kuhinjska polica mijenja se s godišnjim dobima pa su one s motivima zime zamijenila one s motivima proljeća.

Galerija Šalica s mašnom s Temua Šalica s mašnom s Temua Šalica s mašnom s Temua +1 Temu, 27,48 eura.

Čak su i internetske trgovine prepune takvim primjeraka, a jednu slatku šalicu pronašli smo na stranicama internetske trgovine Temu i osvojila nas je na prvu.

Slatka keramička šalica dolazi u bijeloj boji, a posebna je po fensi mašnici s točkicama pa će zato oduševiti sve zaljubljenije u modu jer izgleda poput kakvog modnog dodatka.

Šalica s mašnom s Temua Temu, 27,48 eura. (Foto: Temu)

Odličan je poklon za dragu osobu, ali i poklon samoj sebi, a ispijanje proljetne kave s prijateljicama uz ovu će šalicu biti još i ljepše.

Na stranicama Temu mogu se pronaći dvije varijante – šalica s ružičastom mašnom te šalica s crnom mašnom. Zadovoljni korisnici podijelili su same petice ovoj efektnoj šalici, a mnogi su istaknuli kako je uistinu kvalitetna i da bi svima preporučili kupnju.

Šalica s mašnom s Temua Temu, 27,48 eura. (Foto: Temu)

Ako vam se svidjela šalica s mašnom možete je pronaći na stranicama internetske trgovine Temu, a za jedan primjerak treba izdvojiti 27,48 eura.

Šalica s mašnom s Temua Temu, 27,48 eura. (Foto: Temu)

Šalica s duplim staklom i suhim cvijećem savršena za kavu s prijateljicama na balkonu Šalica sa cvijećem Šalica sa cvijećem Šalica sa cvijećem +2 Šalica sa cvijećem Ova ručno oslikana 3D ljepotica izlika je da kupite još jednu šalicu i kažete: "Ovakvu stvarno nemam." Temu.com, 15,74 eura Temu.com, 15,74 eura Temu.com, 15,74 eura +0 Šalica s motivima srca razveselit će vašu voljenu osobu Praščić šalica ne samo da je preslatka nego ima i poklopac s posebnom funkcijom Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel +3 Šalica sa stalkom za mobitel Šalice s motivom lubenice stvarno su preslatke Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa +1 Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica u obliku kaktusa oduševit će ljubiteljice ove popularne biljke Šalica u obliku kaktusa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa +1 Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa Šalica u obliku jagode savršena je za proljetnu kavu na suncu Šalica u obliku jagode s AliExpressa AliExpress, 9,28 EUR Šalica u obliku jagode s AliExpressa +2 Šalica u obliku jagode s AliExpressa U obliku tulipana: Jako zgodna šalica s tanjurićem oduševit će ljubiteljice popularnog cvijeta Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju