Giambattista Valli predstavio je svoju novu kolekciju na Pariškom tjednu mode koji se održava do 27. lipnja. U pitanju je „haute couture“ kolekcija za jesen/zimu 2024./2025. godine.

Galerija Dries van Noten, ready-to-wear, jesen/zima 2024. Anna Wintour na reviji Giambattiste Vallija Anna Wintour na reviji Thoma Brownea (sa Serenom Williams) +4 Anna Wintour

Njezino predstavljanje nije propustila ni modna urednica Anna Wintour, a Vallijeve nove kreacije među prvima je razgledala i Tamara Kalinić, najpopularnija regionalna modna influenserica.

Neutralna ili efektna kombinacija, pitanje je sad? Dvije dame odlučile su se za dva različita pristupa stajlingu i pritom obje izgledale sjajno.

Tamara Kalinić na reviji Giambattiste Vallija Tamara Kalinić na reviji Giambattiste Vallija (Foto: Profimedia)

Tamara je odjenula Vallijevu haljinu midi kroja napravljenu od tvida. Uža haljina prati liniju tijela i na prednjoj strani ima visoki prorez, a ukrašena je pletenim detaljima i malim kristalima. Uz nju je Tamara nosila i natikače u tamnijoj bež nijansi te malu bijelu torbicu. Od glave do pete vrlo decentno i jednostavno, a opet jako lijepo i elegantno izdanje.

Anna Wintour na reviji Giambattiste Vallija Anna Wintour na reviji Giambattiste Vallija (Foto: Profimedia)

Anna Wintour odlučila se za znatno efektniju kombinaciju. Nosila je ružičastu haljinu u kojoj je isti dan odgledala i reviju Thoma Brownea, ali ju je za Vallijevu reviju malo drugačije stilizirala.

Dries van Noten, ready-to-wear, jesen/zima 2024. Dries van Noten, ready-to-wear, jesen/zima 2024. (Foto: Profimedia)

Uz haljinu je odjenula svileni „colorblock“ kaput belgijskog dizajnera Driesa van Notena. Kaput u plavoj, ružičastoj i smeđoj boji ima klasičan ravan kroj i lagano je predimenzioniran, a upravo u takvim modelima najčešće viđamo Annu.

Naravno, nosila je i svoje obožavane "manolice" kojima je vjerna desetljećima.

Više mi se sviđa...

glasova:

Tamara Kalinić na reviji Giambattiste Vallija Tamara Kalinić na reviji Giambattiste Vallija (Foto: Profimedia)

Tamara Kalinić u Cannesu 2024. - 6 Tamara Kalinić zablistala u Cannesu u dvije totalno drugačije haljine - koja vam je ljepša?

Tamara Kalinić Svestrani komadi: 15 izdanja Tamare Kalinić kao inspiracija za proljetne kombinacije

Odjevni komadi i dodaci s logom u street style kombinacijama s Tjedana mode - 2 U pravu je? Modni komadi za koje Anna Wintour nema riječi hvale

Tamara Kalinić 10 izdanja koja pokazuju zašto je Tamara Kalinić najpopularnija modna influenserica u regiji

Street style kombinacija Savjetuje Anna Wintour: Pet modnih komada koje svaka žena treba imati u ormaru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju