Povodom uskrsnih slatkih priprema ponavljamo recept Jannette Razum s bloga Slatki svijet, koja nam donosi recept za izradu veselih uskrsnih lincera u obliku jaja.

Za izradu tradicionalnih prhkih keksića u novom ruhu potrebno je samo malo volje i truda, a rezultat će sigurno razveseliti sve ukućane.

Savjet plus:

  • Ako nemate modlicu u obliku jaja, uzmite standardnu, okruglu za kekse i lagano je rukama spljoštite da dobije jajasti oblik.
  • Manju rupu na keksima izrezujte malom okruglom modlicom, čepom od ulja, soka ili obrnutom stranom nastavka za dekoriranje torti.

Provjerite i naš recept za najbolju marmeladu od marelica. 

Ako tražite još ideja za kekse, kolače, torte, pite ili savijače, inspirirajte se našim popisom od 100 slatkih recepata na jednom mjestu. 

Inspirirajte se ostalim uskrsnim receptima:

Recept za čokoladnu mileram-tortu koja osvaja na prvi zalogaj Jednom kad je probate, uvijek joj se vraćate: Kremasta i savršena mileramka s višnjama i bademima Lažni ledeni vjetar: Recept za roladu jednako finu kao obožavani kolač, ali puno jednostavniju Uskrsna pletenica: Recept za mirisni klasik zbog kojeg vrijedi zasukati rukave Recept za džin-tonik pincu najbolji je uskrsni spoj do sada Cheesecake s jagodama bez pečenja gotov za 10 minuta Topi se u ustima: Pogledajte recept za najsočniju tortu od mrkve

Dobar tek!