Ako Marka Grubnića pitate koji je to jedan odjevni predmet u koji ne treba puno ulagati, on će reći da je to obična bijela majica. Volite li nositi bijele majice, poslušajte Markove savjete i prijedloge u novoj epizodi videoserijala Dreskod.

Galerija Marko Grubnić Odjevne kombinacije s običnom bijelom majicom - 8 Odjevne kombinacije s običnom bijelom majicom - 6 +9 Bijelu majicu nosimo u sportskim, poslovnim, casual varijantama, u njoj čak možemo izaći navečer

Odjevni predmet u koji ne treba puno ulagati ja doživljavam kao da je to, ajmo reći, potrošna roba. Dakle, to je nešto što jako često koristimo i brzo trošimo. Po meni bi to bila dobra, bijela majica koja je nosiva, koju koristimo čak i svakodnevno, ispod raznih sakoa, odijela, haljina, košulja ili je nosimo samostalno. Ja ih obožavam kombinirati s traper-košuljama, sakoima i kardiganima, ističe Marko Grubnić.

Odjevne kombinacije s običnom bijelom majicom - 11 Bijelu majicu nosimo u sportskim, poslovnim, casual varijantama, u njoj čak možemo izaći navečer (Foto: Profimedia)

Držeći se vlastitog pravila, ni Marko ne nosi skupe bijele majice. Bitno je da je majica dobra, ugodna i udobna.

Ne bih sigurno na te nekakve basic i potrošne stvari potrošio puno novca, a isto bih savjetovao i vama. Prištedite na basic stvarima, a potrošite, odnosno isprsite se za neke stvari koje su zaista statement komadi, koji su upečatljivi, koji su iconic, za koje znate da ćete ih nositi godinama - tu se isplati uložiti. Bijela majica po meni je potrošna roba i tu ne treba puno ulagati, savjetuje.

Odjevne kombinacije s običnom bijelom majicom - 8 Obična bijela majica izvrsno izgleda i ispod bijele košulje (Foto: Profimedia)

Kod bijele majice, nastavlja stilist, vrlo je važno da je od dobrog, kvalitetnog pamuka koji je ugodan na koži, a po mogućnosti i organski, ukratko da je majica vrlo nosiva.

Bijelu majicu nosimo svakodnevno, koristimo je u nekakvim sportskim varijantama, poslovnim varijantama, ležernim varijantama, u bijeloj majici čak možemo izaći navečer.

Odjevne kombinacije s običnom bijelom majicom - 9 Obična bijela majica može se nositi i u nekim glamuroznijim izdanjima (Foto: Profimedia)

Vrlo često nosimo majice, a ja smatram da zaista nema potrebe da bacamo pravo bogatstvo na običnu bijelu majicu jer, kao što sam rekao, moj nekakav doživljaj koji želim, naravno, prenijeti vama od srca, jest da je to zaista potrošna roba i da je to glavni odjevni predmet za koji ne treba potrošiti bogatstvo, poručuje Marko Grubnić.

Odjevne kombinacije s običnom bijelom majicom - 4 Obična bijela majica i traperice trapez kroja - pun pogodak! (Foto: Profimedia)

U nastavku pronađite još korisnih savjeta Marka Grubnića iz našeg modnog serijala Dreskod.

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Ne mogu maknuti pogled sa žene koja nosi 3D cvijeće na cipelama"

Marko Grubnić Marko Grubnić: Kombinacija u kojoj ćete uvijek izgledati wow, samopouzdano i sređeno

Marko Grubnić Marko Grubnić: Pet stvari bez kojih se ne odlazi na more

Marko Grubnić Marko Grubnić: Koji je to univerzalni komad savršen za večernje izlaske?

Marko Grubnić Marko Grubnić: Tri brenda čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode

Marko Grubnić Marko Grubnić: 10 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Šljokice u dnevnim kombinacijama - 7 Marko Grubnić o šljokicama: "Savjetujem da ne pretjerujete, što iz mojih usta zvuči nevjerojatno"

Marko Grubnić "Nikako ne smijete zasjeniti mladenku": Marko Grubnić o kombinacijama za vjenčane kume

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Mala crna haljina je vječni komad, nosiva u svim kombinacijama"

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju