Ako ste ljubiteljica elegantnih, a opet jako funkcionalnih lookova, idealan odjevni predmet za vas bit će kombinezon, poručuje u novoj epizodi videoserijala Dreskod stilist Marko Grubnić.

Galerija Marko Grubnić Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama +15 Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama

Neovisno o tome u kojem se godišnjem dobu nalazimo, kombinezoni nekako uvijek pronađu svoj put, bar kad se radi o funkcionalnosti i upečatljivosti, jer oni su odjevni predmet koji je praktičan, a ujedno nikako vas ne sputava u vašem kretanju i obavljanju dnevnih aktivnosti, objašnjava stilist i dodaje kako su kombinezoni idealni čak i za noć, noćne izlaske, večere, druženja s prijateljima.

Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama (Foto: Shutterstock)

Kad govorimo o kombinezonima, vrlo je širok spektar njihovih djelovanja. Dakle, možemo ih vidjeti od plaže preko poslovnih sastanaka, ureda do večernjih izlazaka. Zaista u svim, svim prigodama možete nositi kombinezon i osjećat ćete se sigurno sjajno, nesputano, slobodno. Jednostavno sam siguran da ćete uživati u svim aktivnostima koje radite u kombinezonu, smatra Marko.

Kaže i da uz kombinezon možete kombinirati zaista jako puno modnih dodataka i predmeta koje već sigurno posjedujete, poput, primjerice, dobrog sakoa ili kaputa.

Kod kombinezona morate paziti... odnosno moj vam je savjet svakako da ga dobro isprobate, dobro se vidite u ogledalu. Jedino što može biti kritično je kod dijela visokog struka, odnosno struka kombinezona. Tu može biti malih poteškoća, koje ćete naravno riješiti s nekakvim dobrim remenom, sakoom, savjetuje Marko i nastavlja.

Ako vam ne stoji savršeno u tom dijelu, naći ćete, siguran sam, načina da to malo popravite, da poboljšate taj izgled kombinezona. A što se tiče detalja, tu zaista puštam vama mašti na volju jer kombinezon je jedan odjevni predmet, obučeni ste maltene od glave do pete, a ostavlja vam bezbroj, bezbroj mogućnosti za stajling, za igru, za detalje, nakit, lude cipele, dobar kaput, baloner, kaže stilist.

Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama (Foto: Profimedia)

Usudit ću se reći da je kombinezon zaista jedan od, ako ne i najnajnajnosiviji odjevni predmet koji ćete imati u svom ormaru,
zaključio je Marko i dodao da on obožava kombinezone i često ih koristi u svojim stajlinzima.

Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama (Foto: Profimedia)

Jednostavno mi kombinezoni izgledaju toliko moćno, toliko su konkretan odjevni predmet. Zaista, nekad sam fasciniran tim kombinezonima i od srca preporučujem i vama da hrabro nosite svoje kombinezone. Pažljivo ih isprobajte, moraju vam stajati kao saliveni, a kad pronađete te koji vam stoje kao saliveni, obožavate ćete svoj kombinezon, zaključio je.

Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama Kombinezon je upečatljiv komad nosiv u raznim prigodama (Foto: Profimedia)

U nastavku pronađite još zanimljivih modnih savjeta iz serijala Dreskod s Markom Grubnićem.

Marko Grubnić Marko Grubnić: 15 modnih klasika koje morate imati u jesensko-zimskoj sezoni

Marko Grubnić Marko Grubnić izdvojio pet modela cipela koje prema njegovom mišljenju tresu cijeli svijet

Marko Grubnić Napokon izgovorio imena: Marko Grubnić sastavio popis najbolje odjevenih Hrvatica

Marko Grubnić Znate li kako savršeno upotpuniti svoj stajling? Marko Grubnić izdvaja jednu sjajnu opciju

Marko Grubnić o rukavicama „Možete ih nositi i uz majicu kratkih rukava“: Marko Grubnić o jednom od najvećih modnih trendova

Marko Grubnić Marko Grubnić o omiljenim ženskim cipelama: "Imam jednu savršenu priču..."

Marko Grubnić Marko Grubnić o popularnom uzorku: "Rekao bih da je u ovom slučaju gotovo uvijek manje više"

Marko Grubnić Trikovi Marka Grubnića: "Ja s tim pomagalima prikrivam te male nedostatke koje svi imamo"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Obična bijela majica glavni je odjevni predmet na koji ne treba puno potrošiti"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Ne mogu maknuti pogled sa žene koja nosi 3D cvijeće na cipelama"

Marko Grubnić Marko Grubnić: Kombinacija u kojoj ćete uvijek izgledati wow, samopouzdano i sređeno

Marko Grubnić Marko Grubnić: Pet stvari bez kojih se ne odlazi na more

Marko Grubnić Marko Grubnić: Koji je to univerzalni komad savršen za večernje izlaske?

Marko Grubnić Marko Grubnić: Tri brenda čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode

Marko Grubnić Marko Grubnić: 10 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Šljokice u dnevnim kombinacijama - 7 Marko Grubnić o šljokicama: "Savjetujem da ne pretjerujete, što iz mojih usta zvuči nevjerojatno"

Marko Grubnić "Nikako ne smijete zasjeniti mladenku": Marko Grubnić o kombinacijama za vjenčane kume

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Mala crna haljina je vječni komad, nosiva u svim kombinacijama"

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju