Prema katoličkom kalendaru, žene koje nose ime Vedrana imendan mogu slaviti na dva datuma u godini, 6. studenog i 5. ožujka, stoga je danas Vedranama imendan.

Već je na prvu jasno koje je glavno značenje ovog imena, ali jesu li Vedrane uistinu vedre?

Sudeći po numerološkim analizama - jesu. Osobe s ovim imenom zrače pozitivom, vesele su i vole dobru zabavu. Vedrane su točne, organizirane, odgovorne i vrlo vrijedne te je zbog navedenih kvaliteta pravo zadovoljstvo imati ih u svom radnom kolektivu.

Ne zamaraju se tuđim mišljenjima i zato ih je teško povrijediti, pogotovo ako niste dio njihova užeg kruga. Kada ih pak netko razočara ili povrijedi, mogu postati vrlo hirovite i temperamentne u svojoj ljutnji.

Veoma su rezervirane u odnosu s poznanicima, ali zato su tople i otvorene za svoje najbliže. Streme tome da su u svakom trenutku neovisne. Vedrane su brze na jeziku, filozofski nastrojene, često su vrlo kreativne i velike su ljubiteljice umjetnosti.

Kroz život ih vodi moto djela, ne riječi. Kada napravite nešto za njih, neće ostati samo na slatkorječivim zahvalama, nego će se potruditi i djelima vam pokazati koliko su vam zahvalne.

Karla Kakve su osobe koje nose ime Karla? Duška Kakve su osobe koje nose ime Duška? Sabina Kakve su osobe koje nose ime Sabina? Darija Kakve su osobe koje nose ime Darija? Irena Kakve su osobe koje nose ime Irena? Margareta Kakve su osobe koje nose ime Margareta? Danijela Kakve su osobe koje nose ime Danijela? Gabrijela Kakve su osobe koje nose ime Gabrijela? Mihaela Kakve su osobe koje nose ime Mihaela? Svjetlana Kakve su osobe koje nose ime Svjetlana?

Sretan imendan!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju