Prema katoličkom kalendaru, žene koje nose ime Vedrana imendan mogu slaviti na dva datuma u godini, 5. ožujka i 6. studenog, ovisno o svom datumu rođenja.

Već je na prvu jasno koje je glavno značenje ovog imena, ali jesu li Vedrane uistinu vedre?

Sudeći po numerološkim analizama - jesu. Osobe s ovim imenom zrače pozitivom, vesele su i vole dobru zabavu. Vedrane su točne, organizirane, odgovorne i jako vrijedne te je zbog navedenih kvaliteta pravo zadovoljstvo imati ih u svom radnom kolektivu.

Ne zamaraju se tuđim mišljenjima i zato ih je teško povrijediti, pogotovo ako niste dio njihovog užeg kruga. Kada ih pak netko razočara ili povrijedi, mogu postati jako hirovite i temperamentne u svojoj ljutnji.

Vrlo su rezervirane u odnosu s poznanicima, ali zato su tople i otvorene za svoje najbliže. Streme tome da su u svakom trenutku neovisne. Vedrane su brze na jeziku, filozofski nastrojene, često su jako kreativne i velike su ljubiteljice umjetnosti.

Kroz život ih vodi moto djela, ne riječi. Kada napravite nešto za njih, neće ostati samo na slatkorječivim zahvalama nego će se potruditi i djelima vam pokazati koliko su vam zahvalne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju