Smrznuti džin-tonik je svojevrsni slushie za odrasle. Riječ je o koktelu u kojem se svi sastojci miksaju zajedno, a koji je najbolje piti na slamku.

Oni koji su ga probali tvrde da je bolji od klasičnog džin-tonika jer su smrvljeni komadići leda jednomjerno raspoređeni u čaši te dodatno naglašavaju okus pića.

Ne treba niti spomenuti ako je ova verzija džin-tonika idealna za ispijanje tijekom dugih ljetnih i vrućih večeri.

Sastojci za 2-3 čaše:

  • 120 ml džina
  • 240 ml tonika
  • 30 ml soka limete
  • 150 grama leda


Priprema:

1. U blender ili sjeckalicu stavite džin, tonik, limetin sok i kockice leda i pulsirajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.

2. Poslužite odmah u čaši s kriškom limete i slamkom.

3. Živjeli!

Ako volite džin-tonik isprobajte i ove recepte:

Cheesecake s džin-tonikm Bez pečenja: Recept za cheesecake s džin-tonikom stvoren... ma za svaku priliku! Recept za džin-tonik sa šumskim voćem Džin-tonik u verziji koju se itekako isplati probati Recept za džin-tonik palačinke Džin-tonik palačinke: Recept za brzu slasticu koja nema konkurenciju Džin-tonik krafne Džin-tonik krafne: Recept za slasticu koja će oduševiti ljubitelje omiljenog pića Džin-tonik tortice Muffini s džin-tonikom: Recept koji se lako sprema, desert koji brzo nestaje Ljubičasti džin-tonik Napravite ljubičasti džin-tonik koji će vas osvojiti i okusom i izgledom Slika nije dostupna Mmm, to se mora probati: Recept za osvježavajući džin-tonik s breskvom Džin-tonik s lubenicom Ljetna verzija: Recept za džin-tonik s lubenicom Džin-tonik s malinama Džin-tonik s malinama: Osvježavajući koktel stvoren za druženje s prijateljicama Džin tonik Mislili ste da ne može bolje? Pomoću ovih savjeta napravite savršen džin-tonik

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju