Svaki horoskopski znak može naučiti pjevati, no neki su rođeni s prirodnim glazbenim sposobnostima.

Na svijetu je postojalo i postoji nebrojeno puno pjevača i pjevačica, no iznenađujući broj njih spada u pet znakova zodijaka. Astrologija tvrdi da to nipošto nije samo slučajnost. Bilo da su ovi znakovi odlični interpretatori ili pjevači maestralnog glasa, oni imaju najbolje glazbene sposobnosti.

Evo koji su to najbolji pjevači zodijaka i kako se njihovi vokalni talenti objašnjavaju i manifestiraju.

Bik

Kad je riječ o pjevanju, bikovi su cijeli paket. Duboko su u dodiru sa svojim osjetilima, tako da mogu stvarno osjetiti emociju i povezati se s pjesmom. Njihova senzualnost također dodaje važan element njihovom pjevanju. Glas im je snažan, emotivan i s kristalno jasnim tonovima. Njihovu vokalni talent potiču pravilno držanje, besprijekorne tehnike disanja, perfekcionizam i stalni rad na sebi.

Adele, Stevie Wonder, Cher, Barbra Streisand i Severina neki su od pjevača rođenih u znaku bika.

Blizanci

Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije i intelekta. Merkurov utjecaj čini ovaj horoskopski znak vrlo izražajnim, a pjevanje je jedan od njihovih kreativnih načina da se izraze. Imaju osjetljiv sluh koji može pronaći savršenu visinu, a mnogi od njih imaju vrlo melodične glasove. Osim što sjajno pjevaju, odlični su i u pisanju tekstova, lako pronalaze savršeni izraz koji je i emotivan i inspirativan.

Paul McCartney, Prince, MassimoTupac Shakur i Blake Shelton samo su neki od glazbeno talentiranih blizanaca.

Lav

Lavovi su rođeni izvođači – jako vole pažnju, ali vole i usrećiti i zabaviti druge. Mnogi lavovi pronalaze uspješne karijere kao glumci, komičari i plesači – a veliki broj njih su i pjevači. Pjevački glas ovog horoskopskog znaka je poput lavlje rike: snažan, nezaboravan i dirljiv. Osim fantastičnog glasa, tu je i uživanje u scenskom nastupu i pozornosti usmjerenoj na njih pa najbolje pjevaju pred što većom publikom, taj adrenalin daje im dodatnu snagu glasu.

Madonna, Jennifer Lopez, Whitney Houston i Jelena Rozga neke su od poznatih pjevačica lavica.

Djevica

Kao i blizancima, i djevicom vlada Merkur, pa ova dva horoskopska znaka imaju slične glazbene i vokalne sposobnosti. Djevice su izuzetno talentirane za izražavanje kroz pjesmu, ali su i perfekcionisti koji se trude dati sve od sebe u apsolutno svemu. Ako im je pjevanje strast, odlučili su postati najbolji pjevači koje je svijet ikada vidio. Djevice su pedantni pjevači, ne vole improvizirati i paze da svaki detalj odgovara njihovoj viziji. Nikada se ne zadovoljavaju osrednjom izvedbom i sami su sebi najgori kritičari.

Beyoncé, Freddie Mercury, VannaPink neki su od uspješnih i cijenjenih djevica-glazbenika.

Strijelac

Strijelci su najsvestraniji glazbenici zodijaka. Oni mogu sve - pjevati, plesati, svirati instrumente i osvajati publiku svakim svojim pokretom. Imaju urođeni faktor "X" pa im ne treba puno da očaraju druge svojim glasom. Strijelca vodi Jupiter, planet sreće, a to znači da su ljudi rođeni pod ovim horoskopskim znakom blagoslovljeni s malo više sreće u svemu što rade – ako se svim srcem okrenu pjevanju, mogu postati izvrsni u tome.

Oni također uvijek rade na sebi i razvijaju se, tako da njihove vokalne i glazbene sposobnosti stalno rastu, postajući sve impresivnije s vremenom.

Britney Spears, Taylor Swift, Miley Cyrus i Billie Eilish neke su od izvrsnih pjevačica rođenih u znaku strijelca. Kao i Oliver Dragojević.

Svakom problemu nađu rješenje: Ovo su četiri najsnalažljivija horoskopska znaka

Žao nam je, niste smiješni: Tri horoskopska znaka s najmanje smisla za humor

Jeste li na popisu? Ovo su tri najurednija horoskopska znaka