Znate li kako savršeno možete upotpuniti svoj stajling? Ukrasom za kosu. Savjet je to stilista Marka Grubnića, koji se ukrasima za kosu bavi u novoj epizodi videoserijala Dreskod.

Galerija Marko Grubnić Ukrasi za kosu kao savršen dodatak stajlingu Ukrasi za kosu kao savršen dodatak stajlingu +12 Među ukrasima za kosu jako su popularni veliki rajfovi

Ukrasa, naravno, imate raznih, međutim užasno su popularni rajfovi. Veliki, raskošni rajfovi za kosu vaš će outfit, siguran sam, učiniti apsolutno neodoljivim, poručuje stilist i nastavlja.

Među ukrasima za kosu jako su popularni veliki rajfovi Među ukrasima za kosu jako su popularni veliki rajfovi (Foto: Shutterstock)

S obzirom na to da se radi o ukrasu za kosu, pretpostavljamo da imate savršenu frizuru koju ćete samo upotpuniti nečim zanimljivim, rekao je i dodao kako taj ukras može biti već spomenuti rajf ili tokica, a za što god da se odlučite, bit će to dobrodošao dodatak vašem neodoljivom outfitu.

Ukrasi za kosu dat će vam onu dozu neodoljivosti, šarmantnosti, zanimljivosti... Siguran sam da će vas svatko pitati gdje ste nabavili taj rajf jer ukras za kosu i kosu općenito prvo vidimo kad sretnemo osobu, kaže Marko.

Mišljenja je da, kada su u pitanju ukrasi za kosu, stvarno možete dati mašti na volji. Ako se pita njega – što luđe i zanimljivije, to bolje.

Nemojte se štedjeti, zaista se igrajte s ukrasima, stavljajte razne tokice, pogotovo ako idete na neku kul večeru, kul domjenke, izlaske, ako idete na nekakve svečanosti poput svadbe, krizme i takvih događanja. Siguran sam da ćete proći jako zapaženo, a i vi ćete se osjećati jako kul ako stavite nekakav poseban ukras na glavu, to jest na kosu, kaže.

Savjet stilista Marka Grubnića je da se zaigrate s ukrasima za kosu Savjet stilista Marka Grubnića je da se zaigrate s ukrasima za kosu (Foto: Profimedia) Ako se pitate kada odabrati koji ukras, Markov je savjet da u dnevnim varijantama ostavite više prostora za rajfove, dok bi on u svečanijim prigodama išao na tokicu, možda i s nekom kul mrežicom.

Ja ih baš dosta koristim kad radim stajlinge, na snimanjima, baš mi daju onaj wow efekt i uvijek mi osoba s tim izgleda jako zanimljivo, mistično. To je nešto što vidimo na prvu, što naglasi cijeli stajling i što na kraju krajeva odredi naš outfit i da tu završnu, savršenu notu, objasnio je.

Ukrasi za kosu kao savršen dodatak stajlingu Ukrasi za kosu kao savršen dodatak stajlingu (Foto: Shutterstock)

Stilist na kraju dodaje i da su se mnogi dizajneri ove sezone također igrali s ukrasima za kosu.

Posebice s rajfovima, koji su ove sezone naglašeni, predimenzionirani, veliki, upečatljivi, dominantni. Slobodno posegnite za jednim od tih ukrasa, ukrasite se, veselite ih, nosite ih s veseljem, to je možda prava riječ, i uživajte u tome, zaključuje Marko.

Ukrasi za kosu kao savršen dodatak stajlingu Ukrasi za kosu kao savršen dodatak stajlingu (Foto: Profimedia)

U nastavku pronađite još zanimljivih modnih savjeta iz serijala Dreskod s Markom Grubnićem.

Marko Grubnić o rukavicama „Možete ih nositi i uz majicu kratkih rukava“: Marko Grubnić o jednom od najvećih modnih trendova

Marko Grubnić Marko Grubnić o omiljenim ženskim cipelama: "Imam jednu savršenu priču..."

Marko Grubnić Marko Grubnić o popularnom uzorku: "Rekao bih da je u ovom slučaju gotovo uvijek manje više"

Marko Grubnić Trikovi Marka Grubnića: "Ja s tim pomagalima prikrivam te male nedostatke koje svi imamo"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Obična bijela majica glavni je odjevni predmet na koji ne treba puno potrošiti"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Ne mogu maknuti pogled sa žene koja nosi 3D cvijeće na cipelama"

Marko Grubnić Marko Grubnić: Kombinacija u kojoj ćete uvijek izgledati wow, samopouzdano i sređeno

Marko Grubnić Marko Grubnić: Koji je to univerzalni komad savršen za večernje izlaske?

Marko Grubnić Marko Grubnić: Tri brenda čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode

Marko Grubnić Marko Grubnić: 10 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Šljokice u dnevnim kombinacijama - 7 Marko Grubnić o šljokicama: "Savjetujem da ne pretjerujete, što iz mojih usta zvuči nevjerojatno"

Marko Grubnić "Nikako ne smijete zasjeniti mladenku": Marko Grubnić o kombinacijama za vjenčane kume

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Mala crna haljina je vječni komad, nosiva u svim kombinacijama"

Marko Grubnić Marko Grubnić: Pet stvari bez kojih se ne odlazi na more

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju